سلام
وقت بخیر
با توجه به اینکه از داده ریتمیک استفاده میکنم ولی شکل کندل ها ، قیمت ، کف و سقف قیمتی و حتی شدو ها تو متاتریدر ، تریدینگ ویو و نینجا تریدر با هم فرق دارد
بنده برای بررسی این موضوع چارت یورو به دلار رو بررسی کردم چارت روزانه هست و تصویر گرفته شده برای 15 ژانویه سال 2023 می باشد
چارت یورو به دلار در متاتریدر 5 رو با تریدینگ ویو بررسی کردم تقریبا تمام کندل ها ، شدو و حتی کف و سقف قیمتی با هم برابر بودند که در تصویر زیر مشاهده میکنید آخرین کف و سقف رو با خط مشکی نازک رو هر دو چارت مشخص کردم
ولی در مورد چارت نینجا تریدر نه با تریدینگ ویو و نه با متاتریدر اصلا همخوانی ندارد
نینجا رو هم با تریدینگ ویو مقایسه کردم از نماد 6e تو فیوچر تریدینگ ویو استفاده کردم و با نینجا تریدر مقایسه کردم تفاوت خیلی زیاد چه تو شکل کندل ها ، چه تو کف و سقف ها و چه تو شدو های قیمت که در تصویر زیر قابل مشاهده هست
همین طور چارت یورو به دلار رو با متاتریدر5 و نینجا مقایسه کردم تو این چارت هم کف و سقف های قیمتی با هم فرق میکنند و بعضی کندل ها بالا یا پایین کف و سقف قیمتی هستند
دلیل این موضوع چی هست ؟ کدوم معتبر هست ؟ به کدوم باید بهای بیشتری داد ؟ آیا به دلیل 23 ساعته بودن فیوچر این نمودارها با هم فرق میکنند ؟ یا اینکه بروکر های متاتریدر دارن داده غلطی میدن ؟
لطفا این مورد رو بررسی بفرمایید
با تشکر از شما
آی سی
اف مارکتی عزیز
-------------------------------------------
با درود فراوان و عرض ادب؛
معیار اصلی شکل کندل ها نینجا تریدر است.
بروکر ها هر کدام دیتا مختلفی را ارایه می دهند لذا چارت های آنها نیز متفاوت است. شما باید به دنبال بروکری باشید که شکل کندل های آن نزدیک به چارت نینجا تریدر باشد.
معیار اصلی و بها دادن به چارت صرفا چارت نینجا تریدر است و مقایسه چارت فیوچرز نینجا تریدر با متا 5 و تریدینگ ویو بدون داشتن اکانت پریمیوم کاملا اشتباه است.
-------------------------------------------------------------
موفق و مؤید باشید.
ICF MARKET | پشتیبانی فنی
سلام
تشکر از پاسحگویی شما
کندل ها شبیه هم هستند ولی سقف و کفی که به طور مثال تو نینجا درست شده که با خط نوار مشکی مشخص کردم از بالاترین شدوی سقف و پایین ترین شدوی کف ، همون طور که تو تصاویر مشاهده میکنید کندل های که در امتداد این خط ها هستند در نینجا و متاتریدر 5 با هم فرق دارند
در صورتی که که متاتریدر5 و تریدینگ ویو تقریبا کف و سقف و کندل ها تقریبا شبیه هم هستند
منظورم اینکه با اینکه کندل ها شبیه هم هستند تو نینجا و متاتریدر ولی انگار تو بعضی جاها که با دایره مشخص کردم تو تصویر و با خط بهم ارتباط دادم این کندل ها تو جای یکسانی نیستند
فقط میخوام بدونم این اتفاقات به خاطر 23 ساعته بودن داده های فیوچر اتفاق میفته یا نه به خاطر داده سازی بروکر اتفاق میفته و داده اشتباهی رو تحویل ما میده ؟
با تشکر از شما
آی سی اف مارکتی عزیز
-------------------------------------------
با درود فراوان و عرض ادب؛
تفاوت دیتا در چارت فیوچرز در نینجا تریدر با متا 5 و متا 4 به دلیل تفاوت ساعات معاملاتی و سشن overnight و همچنین مارکت میکری و دیتا سازی و کندل سازی بروکر هاست و این طبیعیت تفاوت بازار فارکس و فیوچرز است.
خوشحالیم توانستیم کمک حال شما باشیم.
-------------------------------------------------------------
موفق و مؤید باشید.
ICF MARKET | پشتیبانی فنی