درود
بنده دانشجوی دوره هشتم هستم وبا توجه به اینکه سیستم جدید راه اندازی کردم تقاضای مجدد جهت لایسنس و اسپات پلیر به همراه فیلم رفع اشکال جلسات را دارم.سپاسگذارم
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 **با عرض سلام و احترام،**
🛠️ **ما پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم** و از اینکه با ما تماس گرفتید و تیکت پشتیبانی
فنی خود را ارسال کردید، سپاسگزاریم. 🙏
✅ **سپاس از توضیحات حضرت عالی،لایسنس اسپات پلیر برای استفاده مجدد در سیستم جدید ریست شد و از همان لایسنس موجود در پروفایل میتوانید مجدد استفاده کنید.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهی موثر و مفیدی را در آکادمی ICF Market داشته باشید.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌐 **با احترام،**
🛠️ **تیم پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market**
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 **با عرض سلام و احترام، **
🛠️ **ما پشتیبانی فنی آکادمی ICF Market هستیم** و از اینکه با ما تماس گرفتید و تیکت پشتیبانی
✅ **سپاس از توضیحات حضرتعالی، با توجه به اینکه در بیان درخواست در ابتدای تیکت زدن به تیم ما، درخواست لایسنس نینجا تریدر برای سیستم جدید مطرح نشد، حال 2 راه پیش روی شماست.
1- با توجه به اینکه پشتیبانی دوره حضرت عالی پایان نیافته است، لطفا روز 1 شنبه دسترسی به سیستم قبلی با نرم افزار team viewer را فراهم بفرمایید تا به صورت رایگان سیستم اول شما را کلا از مدار لایسنس گذاری خارج کنیم.
2-سیستم جدید را با دریافت تاییدیه از سمت حضرت عالی به عنوان سیستم دوم در سایت تعریف کنیم.
منتظر پاسخ جنابعالی خواهیم بود.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهی مؤثر و مفیدی را در آکادمی ICF Market داشتهباشید.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌐 **با احترام، **
این نرم افزار که جهت پاک کردن لایسنس سیستم قبلی فرمودین باید از کجا دانلودش کنم؟
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🤝 **با عرض سلام و احترام، **
✅ ** از لینک زیر اقدام به دانلود بفرمایید:
https://soft98.ir/internet/remote-control/177-teamviewer-dl.html
و برای روز 1 شنبه یا 2 شنبه با پشتیبانی ارتباط حاصل فرمایید.
⏳ با تشکر از صبر و شکیبایی شما، امیدواریم که بتوانیم به شما کمک کنیم تا تجربهی مؤثر و مفیدی را در آکادمی
ICF Market داشتهباشید.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌐 **با احترام، **